perjantai 7. helmikuuta 2020

Blogin tulevaisuus ja uutisia

Hei!

En ole viime aikoina saanut oikein mitään ainesta blogiini. Seuraava Rotary reissu alkaa 13.5 jolloin menemme Tokioon yms. Sitä ennen yritän saada vähintään yhden päivityksen jostain aiheesta tehtyä. Minuun voi ottaa yhteyttä blogin kautta ja kommentoidakkin saa. Tässä on nyt 3 kuukauden aukko kun ei mitään tapahdu. Jos tulee paljon kysymyksiä teen niistä päivityksen

Uutisiin

Vaihdoin hostperhettä, oikein kiva perhe ja asuu hienossa talossa. Kävin Kagoshimassa Maxin ja Cezaryn kanssa. Olin myös viikon lievästi kipeänä, ei ollut koronavirus! Minua ei vain haluttu sinne koska oli vaara että yskäni siirtyisi 3 luokkalaisille. Osallistuin koulun English day eli menimme Miyazakin kansainväliselle yliopistolle päiväksi. Siellä oli kivoja ulkomaalaisia opettajia ja puhuin englantia heidän ja luokkalaisteni kanssa.

Koulussa puhun pääosin englantia mutta hostperheiden kanssa yritän puhua japania, kielitaitoni on kehittynyt huomattavasti melkein puolessa vuodessa kun olen ollut täällä. Kirjoitin edelliselle hostperheelle kirjeen japaniksi ja sain hienon hupparin.

Japanissa aikaa jäljellä 5 kuukautta ja 7 päivää (158 päivää). Tokion reissuun 3 kuukautta ja 5 päivää (95 päivää).

Ensi kertaan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti